Quizadillas julquiz 29 november


Välkomna till ett quizalicious julquiz på internet på första advent.
Söndag 29 november kl 20.30. Under våren drog vi igång vår karantänversion av Quizadillas där vi tillsammans med er samlade in otroliga 100.000 kronor till välgörenhet. Efter lite vila, lite poddande och gästquiz ska vi nu avsluta detta piss-år med lite ljus i mörkret – ett digitalt julquiz! Med kluriga frågor, filmscener uppspelade live och ett och annat sång och dansnummer så bjuds det på ett ambitiöst och opretentiöst quiz med med scener ur julfilmer.

Länk till Facebook-event.

Quizet är helt gratis och vi sänder live på Facebook Live, Youtube och Twitch samtidigt.

Hur går det till?
Vi quizzar på din skärm och du svarar på frågorna själv hemma eller tillsammans med max 3 vänner (håll avstånd) i vårt digitala formulär. Länk kommer samma kväll vi kör. Tips på hur du kan lösa den tekniska biten inför kvällens quiz: Har ni två enheter följer ni enkelt vår livesändning via den ena enheten, och fyller i svarsformuläret (google forms) via den andra. Det går att medverka med papper och penna också men då tävlar du utan tävlan – eller endast mot dina vänner.

Om QuiZadillas?
QuiZadillas är quizens Rolls Royce, ett mer underhållande alternativ till de sunkiga pubquiz som finns på många av landets ölhak. QuiZadillas är som en blandning mellan ett filmquiz och en teaterföreställning. Med kluriga frågor, filmscener uppspelade live och ett och annat sångnummer så bjuds det på ett ambitiöst och opretentiöst förfesthäng

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s