Quizadillas – På Spåret special

Fredag 26 februari klockan 21.00
Känner du abstinens av att På spåret har haft sin säsongsfinal och är sugen på att ge dig ut på resor tillsammans med stans näst bästa quiz? Under fredagens Quizadillas så hyllar vi Sveriges mest populära frågesport På spåret där vi beger oss ut i världen mot olika resmål men med en hög dos Quizadillas-twist.

Vi skippar både dressinen och första klass och låter er där hemma tävla från soffan, antingen själva eller tillsammans för att ha en chans att dra i den digitala nödbromsen. Ni tävlar mot alla tittare i realtid och kan vinna priser. Det gäller förutom att svara rätt – även att svara snabbt då det ger mer poäng.Med kluriga frågor, filmscener uppspelade live och ett och annat sång och dansnummer så bjuds det på ett ambitiöst och opretentiöst quiz med både fiktiva och verkliga resmål i denna På spåret-special.

Länk till quizet:
https://youtu.be/tTYuoTSWymg
Tips: gå in och prenumerera och tryck på ringklockan för att få notiser.Quizet är helt gratis och kommer hållas digitalt via Youtube (inte på Facebook och Twitch denna gången). Vi quizzar på din skärm och du svarar på frågorna själv hemma eller tillsammans med max 3 vänner (håll avstånd) i appen/webbsidan menti.com. 

I liveversionen tävlar du mot alla lyssnare i realtid och kan vinna priser. Det gäller förutom att svara rätt – även att svara snabbt då det ger mer poäng.Länk till formuläret kommer samma kväll vi kör. Tips på hur du kan lösa den tekniska biten inför kvällens quiz: Har ni två enheter följer ni enkelt vår livesändning via den ena enheten, och fyller i svaren via den andra. Det går att medverka med papper och penna också men då tävlar du utan tävlan – eller endast mot dina vänner. För att kunna kommentera under quizet måste du vara inloggad på Youtube (dock ej ett krav).

Om QuiZadillas?
QuiZadillas är quizens Rolls Royce, ett mer underhållande alternativ till de sunkiga pubquiz som finns på många av landets ölhak. QuiZadillas är som en blandning mellan ett filmquiz och en teaterföreställning. Med kluriga frågor, filmscener uppspelade live och ett och annat sångnummer så bjuds det på ett ambitiöst och opretentiöst förfesthäng

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s