Quizadillas – Digital poängpromenad

Tänk att livet är en fest även om det är pest. Om du är trött på karantän, vill ge ut och ge dig hän, så delta in Quizadillas digitala poängpromenader för att fira att Göteborg fyller 400 år och att vi själva fyller 10 år. Med filmscener inspelade inne i stan och frågor om Göteborg, film och TV-serier, livet och döden och allt däremellan så blir det Sveriges mest ambitiösa poängpromenad som vem som helst kan gå när som helst. Helt gratis.

Länk till promenaderna:

JÄRNTORGET/LINNÈ/HAGA
http://bit.ly/quizpromenad1

Första rundan utgår från fontänen vid Järntorget och är ca 4 km lång men fler promenader kommer att läggas till allt efter som för att täcka fler områden av staden. En gång i veckan utser vi ett vinnande lag som vinner ära och berömmelse och ett litet pris från oss.

SLOTTSSKOGEN
Länk till promenaden:
http://bit.ly/quizpromenad2

Denna runda utgår från kiosken vid Linnéplatsen och är 3 km lång i en härlig rutt i Slottsskogen.

Om QuiZadillas?
QuiZadillas är quizens Rolls Royce, ett mer underhållande alternativ till de sunkiga pubquiz som finns på många av landets ölhak. QuiZadillas är som en blandning mellan ett filmquiz och en teaterföreställning. Med kluriga frågor, filmscener uppspelade live och ett och annat sångnummer så bjuds det på ett ambitiöst och opretentiöst förfesthäng

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s