Podcast

Frågeformulär till Quizadillas podcast #3 – Sex-tema hittar du här.
Frågeformulär till Quizadillas podcast #2 – Astrid Lindgren-tema hittar du här.
Frågeformulär till Quizadillas podcast #1 – Snut-tema hittar du här.

Lyssna via Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Anchor, Overcast, Breaker med flera.

Välkommen till poddversionen av Quizadillas. 
Quizadillas podcast finns i två varianter. Antingen som livesändningen på torsdagar 20.00 via www.mixlr.com/quizadillas eller när du vill, där poddar finns. Vi rekommenderar att lyssna live för att få den fullständiga upplevelsen. I liveversionen tävlar du mot alla lyssnare i realtid och kan vinna priser. Det gäller förutom att svara rätt – även att svara snabbt då det ger mer poäng. Lyssnar du på podden i efterhand tävlar du mot dig själv, eller dina vänner och svarar på frågorna med papper och penna eller fyller i svaren i Google formuläret.

Senaste avsnitten:

"Du kanske vill komma in och knulla" – Interaktivt poddquiz med tema sex Quizadillas podcast

Quizadillas levande filmquiz är ett quiz där skådespelare spelar upp tolkningar av scener ur filmer och du ska försöka lista ut vilka filmer dom spelar upp scener ifrån och svara på kluriga följdfrågor om kvällens tema sex. Lyssnar du på podden i efterhand tävlar du mot dig själv, eller dina vänner och svarar på frågorna med papper och penna eller fyller i svaren i vårt Google formulär som du hittar på http://www.quizadillas.se. Lycka till. And may the force be with you. QuiZadillas är quizens Rolls Royce, ett mer underhållande alternativ till de sunkiga pubquiz som finns på många av landets ölhak. QuiZadillas startade 2011 och är sveriges enda levande filmfrågesport där skådespelare spelar upp tolkningar av filmscener live för publiken i egna tolkningar. QuiZadillas är talk show, game show och krogshow i samma paket. Förutom att lista ut ifrån vilken film de olika scenerna kommer ifrån bjuds publiken på klurigheter i form av olika tävlingsmoment.
  1. "Du kanske vill komma in och knulla" – Interaktivt poddquiz med tema sex
  2. ”Killevippen!" – Interaktivt poddquiz med Astrid Lindgren-tema
  3. ”Va fan” – Interaktivt poddquiz med snut-tema
  4. Hur går det till?
  5. Quizadillas podcast (trailer)

Hur går det till?
Det enda du behöver är en mobiltelefon.

LIVE –
Du lyssnar på livesändningen via mixlr.com/quizadillas och svarar samtidigt på frågorna via sidan menti.com, där vi även visar bildfrågor. Svara snabbt och få många poäng. Tävla ensam eller i lag om max 4. Ladda gärna ner appen Mixlr och skapa en användare för att kunna kommentera quizet i realtid.

I EFTERHAND –
Lyssnar du på podden i efterhand går det utmärkt att svara med papper och penna, via Google formulär eller bara notera svaren i din hjärna 🙂 men då deltar du utom tävlan – eller endast mot dina vänner.

Lycka till. And may the force be with you.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s